Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Vuonna 1980 synnyin Rauman maalaiskunnassa opettajaperheen neljänneksi lapseksi.

Peruskoulun jälkeen opiskelin suurtalouskokiksi valmistuen vuonna 1998, josta jatkoin kuitenkin leipuriksi ja valmistuin vuonna 2000. Harrastusmielessä opiskelin Rauman aikuislukiossa työn ohella, jossa luin itseni ylioppilaaksi kahden vuoden opiskelun jälkeen. 

Sairastuttuani ihoperäiseen jauhoallergiaan vuonna 2006, oli aika vaihtaa alaa, ja opiskelin jälleen työn ohella hierojaksi Turun hieronta-akatemiassa. Valmistumisen jälkeen 2007 irtisanouduin ja perustin oman yrityksen vielä samana vuonna kotiini Eurajoelle. 

Epävarmana yrittäjänä kävin paikallisessa kalanjalostamossa töissä päivisin ja iltaisin tein hierontatöitä. 

Kävin muutamia lyhyempiä koulutuksia myös Turussa, kuten kuumakivihieronta ja lymfahieronta, ja kun tarjoutui mahdollisuus opiskella suojattu ammattinimike, tartuin tarjoukseen. Päivätyöt oli syytä siirtää syrjään ja keskittyä vain hierontaan. Ratkaisu oli paras mahdollinen minulle. Koulutetun hierojan ammattinimikkeen sain vuonna 2010. 

Vuonna 2011 ikuinen opiskelija minussa nosti jälleen päätään ja päädyin opiskelemaan spinning-ohjaajaksi. Näitä ohjauksia olen tehnyt siitä lähtien. 

Kaipasin liikunnan saralta vielä "vähän" lisää, ja 2013 valmistuin ryhmäliikuntaohjaajaksi. Myös näitä ohjauksia teen edelleen.

Vapaa-ajan vietän tyttärieni kasvua seuraten ja liikunta ohjauksia tehden. Lisäkoulutuksia ei suunnitelmissa ja koska lapseni ovat vielä hyvin pieniä teen hierontatöitäkin osa-aikaisesti. 

Nettiajanvarauksessa ilmennyt ongelmia sen verran että luopunen pikkuhiljaa koko systeemistä. Vanha kunnon pöytäkalenteri otetaan käyttöön, heti kun löytyy sopivan kokoinen/mallinen kalenteri.

Jatkossa siis suosittelen käyttämään tekstiviestiä/whatsupp viestiä ensi sijaisena vaihtoehtona. Facebook viesti on kanssa hyvä. Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen info@hierontapouhis.fi

Puheluihin en ehdi vastata kuin joskus, mutta vastaajaan voi jättää viestin.

 

Nähdään T. Vilma